黄宗泽再唱歌只想「娱乐」大家:自己知道强项弱项喺边!

黄宗泽(Bosco)周四(5日)出席时尚品牌活动,问到个人的时尚心得,Bosco说:「其实我冇特别嘅心得,不过几大胆去试新嘢,裙同高踭鞋我都试过着,够胆创新啲!如果係市面成日见到嘅嘢,我又唔係好想买。」黄宗泽的衣帽间更是包罗万有:「好colorful嘅又有,黑白灰就係基本;裤就最多,迭起应该超过两个我咁高!」衣服多到自己会遗忘原来自己有过这些单品,明升m88.com还有一个相信大家都会有的习惯:「着开嗰几件的话,嗰排就会成日着嗰几件,有时懒得去搵!」

黄宗泽十年前在《十大劲歌金曲颁奖礼》与陈奕迅合唱《K歌之王》,至今仍是网民津津乐道的影片之一,之前就有广告商将歌曲改编成《发梦之王》,深受网民追捧,问到接下来会否再挑战唱歌,Bosco就笑说:「正所谓人贵自知,自己知道强项弱项喺边!」当初会接唱《发梦之王》只是因为歌词讲追梦,很正面和励志,亦带给大家一点娱乐:「攞嚟大家笑下、开心下、正面下,俾到个讯息大家都係开心嘅。」

问到什么时候会再开金口唱歌,Bosco就说:「咁要睇下边个兄弟姊妹开演唱会,咪上台玩下!我本身应承咗Kenny(关智斌)去佢演唱会做嘉宾,点知撞咗期,我好唔好意思,啱啱见到佢都有内疚嘅感觉!」当Bosco传讯息予Kenny希望帮忙拍摄短片补偿,怎料Kenny没有再回覆;笑言因为怕Kenny生气,所以在演唱会后会再请他吃饭补数。

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注